Project Kethelhof 1 – Schiedam

Dit voormalige kantoorgebouw staat al enkele jaren leeg en zal worden getransformeerd naar 24 woningen en 4 bedrijfswoningen. De grootte van de appartementen ligt tussen de 50 m2 en 100 m2, wat ruimte biedt voor zowel ruime 2-kamersappartementen als 3-kamerappartementen. Het betreffen (huur)woningen welke geschikt zijn voor zowel starters als gezinnen.

 

Oplevering: Naar verwachting worden de woningen per 1 november 2021 opgeleverd.  

Voor meer informatie: Project Kethelhof

 

Project Kethelhof 2 – Schiedam

Op deze leegstaande kavel zijn wij voornemens een appartementencomplex te realiseren bestaande uit 10 woningen. Het appartementencomplex zal bestaan uit drie lagen met op de begane grond parkeermogelijkheid en bergingen voor de toekomstige bewoners. De vergunning voor de bouw is in aanvraag bij de gemeente Schiedam.

 

Oplevering: nader te bepalen.

Voor meer informatie: Project Kethelhof

Project Geestgaerde - Naaldwijk

Op de plek van het huidige schoolgebouw Dalton Mavo zal in 2021 gestart worden met de realisatie van het prachtige nieuwbouwproject ‘Geestgaerde’. Het project telt 38 woningen bestaande uit 2 vrije kavels, 6 2-onder-1 kapwoningen en 2 appartementencomplexen. De appartementencomplexen (30 woningen) bestaan uit woningen welke bestemd zijn voor de vrije koop sector (verkoopprijs vanaf circa €300.000,- euro) en woningen welke bestemd zijn voor de (sociale) verhuur. De verkoop van de appartementen zal in samenwerking zijn met Malkenhorst Makelaars. De sociale huurwoningen zullen achterblijven in onze portefeuille. 

 

Oplevering: nader te bepalen.

 

Project Rijnweg - Monster

Op de Rijnweg in Monster hebben wij een voormalige cafetaria aangekocht. Hierin zullen in totaal 6 appartementen gerealiseerd worden welke bestemd zijn voor de vrije sector huur. Het betreft een ruim pand welke veel mogelijkheden voor ontwikkeling biedt. De begane grond wordt getransformeerd naar 3 appartementen. De eerste etage zal daarnaast worden uitgebouwd waardoor er nog 3 extra appartementen gerealiseerd kunnen worden. De woonoppervlaktes variëren tussen de 50-60 m2. Deze appartementen zullen turn-key worden opgeleverd. Denk hierbij aan een luxe keuken, mooie afgewerkte vloeren en een moderne badkamer.

 

Oplevering: nader te bepalen.

Project Naaldwijkseweg - 's-Gravenzande

Op het perceel aan de Naaldwijkseweg staat een woonhuis van 391 m2. Momenteel verkeert het pand in een slechte staat van onderhoud. Wij hebben voornemens de woning te renoveren en transformeren naar een gebouw met daarin 8 (sociale) huurappartementen met een oppervlakte van circa 45 m2 per appartement. De kleinere wooneenheden trekken starters of bewoners met een beperkt budget aan. Wij zien deze ontwikkeling als een mogelijke oplossing voor het woningtekort in binnenstedelijke gebieden. 

 

Oplevering: nader te bepalen.

Direct in contact

Wenst u direct met ons in contact te komen? Dan kan dat. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Telefoon

0174 - 712808

Volg ons

Postadres

Postbus 24
2685 ZG Poeldijk