Project Rijnweg - Monster

Op de Rijnweg in Monster is een voormalige cafetaria aangekocht. Namens opdrachtgever zal VV Real Estate het pand transformeren naar 6 appartementen welke bestemd zijn voor de vrije sector huur. Het betreft een ruim pand welke veel mogelijkheden voor ontwikkeling biedt. De begane grond wordt getransformeerd naar 3 appartementen. De eerste etage zal daarnaast worden uitgebouwd waardoor er nog 3 extra appartementen gerealiseerd kunnen worden. De woonoppervlaktes variëren tussen de 60-80 m2. Deze appartementen zullen turn-key worden opgeleverd. Denk hierbij aan een luxe keuken, mooie afgewerkte vloeren en een moderne badkamer.

 

Oplevering: juni 2024

Project Molendijk - Simonshaven

Op de Molendijk in Simonshaven is een oude boerderij met woning aangekocht. De voormalige boerderij zal plaatsmaken voor een nieuwbouwproject van 12 appartementen. De appartementen zullen variëren in grootte tussen de 60-80 m2. VV Real Estate is o.a. verantwoordelijk voor het vergunningstraject en de bouwbegeleiding. In samenwerking met Makelaardij Kempers & Koppenol wordt de verkoop van de appartementen gerealiseerd.

 

Oplevering: Q2-Q3 2024

Project De Kluis - Driebergen

Namens onze opdrachtgevers, zijn wij zijn voornemens om in dit voormalige ING pand een appartementencomplex te realiseren van circa 16 woningen. De woningen variëren in oppervlakte en aantal slaapkamers. Naar verwachting worden de woningen in de verhuur aangeboden. 

 

Oplevering: nader te bepalen.

Project Geestgaerde - Naaldwijk

Op de plek van het voormalige schoolgebouw Dalton Mavo heeft VV Real Estate namens opdrachtgevers het prachtige nieuwbouwproject ‘Geestgaerde’ gerealiseerd. Het project telt 38 woningen bestaande uit 2 vrije kavels, 6 2-onder-1 kapwoningen en 2 appartementencomplexen. De appartementencomplexen bestaan elk uit 15 woningen, welke zowel voor de koop als (sociale) huur bestemd zijn. 

 

Voor meer informatie over de verhuur van de woningen: http://www.geestgaerde.nl

 

Oplevering: alle woningen zijn naar tevredenheid opgeleverd! 

Project Naaldwijkseweg - 's-Gravenzande

Op het perceel aan de Naaldwijkseweg stond een woonhuis van 391 m2. De voormalige woning is door VV Real Estate getransformeerd naar 8 appartementen (40-50 m2) welke in de sociale verhuur worden aangeboden. De kleinere wooneenheden trekken starters of bewoners met een beperkt budget aan. Wij zien deze ontwikkeling als een mogelijke oplossing voor het woningtekort in binnenstedelijke gebieden. 

 

Oplevering: De woningen zijn 100% verhuurd en zijn inmiddels opgeleverd aan de bewoners!

Direct in contact

Wenst u direct met ons in contact te komen? Dan kan dat. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Telefoon

0174 - 712808

Volg ons

Postadres

Postbus 24
2685 ZG Poeldijk