Project De Kluis - Driebergen

Wij zijn voornemens om in dit voormalige ING pand een appartementencomplex te realiseren van circa 17 woningen. De woningen variëren in oppervlakte en aantal slaapkamers. Naar verwachting worden de woningen in de verhuur aangeboden. 

Oplevering: nader te bepalen.

Project Kethelhof 1 – Schiedam

Dit voormalige kantoorgebouw stond al enkele jaren leeg en is getransformeerd naar 24 woningen en 4 bedrijfswoningen. De grootte van de appartementen ligt tussen de 50 m2 en 100 m2, wat ruimte biedt voor zowel ruime 2-kamersappartementen als 3-kamerappartementen. Het betreffen (huur)woningen welke geschikt zijn voor zowel starters als gezinnen.

De woningen zijn 100% verhuurd en zijn inmiddels opgeleverd aan de bewoners!

Voor meer informatie: Project Kethelhof

Project Geestgaerde - Naaldwijk

Op de plek van het huidige schoolgebouw Dalton Mavo is de bouw gestart van het prachtige nieuwbouwproject ‘Geestgaerde’. Het project telt 38 woningen bestaande uit 2 vrije kavels, 6 2-onder-1 kapwoningen en 2 appartementencomplexen. De appartementencomplexen (30 woningen) bestaan uit woningen welke bestemd zijn voor de vrije koop sector (verkoopprijs vanaf circa €300.000,- euro) en woningen welke bestemd zijn voor de (sociale) verhuur. De verkoop van de appartementen zal in samenwerking zijn met Malkenhorst Makelaars. De sociale huurwoningen zullen achterblijven in onze portefeuille. 

 

Oplevering: Q3 2022

 

Project Rijnweg - Monster

Op de Rijnweg in Monster hebben wij een voormalige cafetaria aangekocht. Hierin zullen in totaal 6 appartementen gerealiseerd worden welke bestemd zijn voor de vrije sector huur. Het betreft een ruim pand welke veel mogelijkheden voor ontwikkeling biedt. De begane grond wordt getransformeerd naar 3 appartementen. De eerste etage zal daarnaast worden uitgebouwd waardoor er nog 3 extra appartementen gerealiseerd kunnen worden. De woonoppervlaktes variëren tussen de 60-80 m2. Deze appartementen zullen turn-key worden opgeleverd. Denk hierbij aan een luxe keuken, mooie afgewerkte vloeren en een moderne badkamer.

 

Oplevering: nader te bepalen.

Project Naaldwijkseweg - 's-Gravenzande

Op het perceel aan de Naaldwijkseweg staat een woonhuis van 391 m2. De voormalige woning is getransformeerd naar 8 appartementen welke in de sociale verhuur zullen worden aangeboden. De appartementen hebben een oppervlakte van 40-50 m2 en beschikken onder andere over één slaapkamer, een woonkamer met open keuken en een badkamer. De kleinere wooneenheden trekken starters of bewoners met een beperkt budget aan. Wij zien deze ontwikkeling als een mogelijke oplossing voor het woningtekort in binnenstedelijke gebieden. 

 

Oplevering: De woningen zijn 100% verhuurd en zijn inmiddels opgeleverd aan de bewoners!

Direct in contact

Wenst u direct met ons in contact te komen? Dan kan dat. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Telefoon

0174 - 712808

Volg ons

Postadres

Postbus 24
2685 ZG Poeldijk