Vastgoedmanagement 

VV Real Estate belegt names derden in vastgoed en ontwikkelt hoogwaardige vastgoedprojecten. De nadruk ligt op residentieel vastgoed. De volledige keten, van de start van een ontwikkeling tot het verhuren, het beheren en tot het onderhouden ervan doen we bij VV Real Estate in eigen beheer. Onze organisatie staat voor de belangen van (particulieren en institutionele) vastgoedbeleggers. Ons doel is het behouden en waar mogelijk het rendement te optimaliseren. 

Met onze persoonlijke dienstverlening en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt zorgen wij dat u het optimale uit uw beleggingen haalt!

Opzoek naar een partij die u volledig ontzorgd? Schakel dan VV Real Estate in voor uw vastgoedmanagement. 

Verhuur

Onze organisatie beschikt over een groot netwerk en klantenbestand. Onze dienstverlening omvat een breed scala aan diensten, wij zorgen o.a. voor de verhuurpresentatie inclusief professionele foto's, publicatie op verschillende kanalen en maken gebruik van sociale media. Daarnaast gaan wij opzoek naar de meest geschikte kandidaat, worden de bezichtigingen verzorgd en vindt er een financiële screening plaats van (potentiele) geïnteresseerde.

Tot slot verzorgen wij de contractuele- en administratieve afwikkeling én oplevering van het gehuurde. 

Beheer

Wanneer u het beheer wenst uit te besteden aan VV Real Estate, zullen wij als contactpersoon voor de huurder optreden. Voor vragen en onduidelijkheden kunnen zij bij ons kantoor terecht. Wij verzorgen het technische, financiële en commerciële beheer van uw woning. 

Meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via 0174 – 712 808, contact@vvre.nl of via ons contactformulier. Wij komen graag bij u langs.

Direct in contact

Wenst u direct met ons in contact te komen? Dan kan dat. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Telefoon

0174 - 712808

Volg ons

Postadres

Postbus 24
2685 ZG Poeldijk